5.9.2020 Pitchaustaitoja naisyrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville

Esite pdf-muodossa

Valtakunnallista Yrittäjän päivää vietetään 5.9.2020. Sen kunniaksi järjestämme Joensuussa samana päivänä pitchausvalmennusta klo 10-13. Tilaisuus pidetään Spark Joensuun tiloissa Joensuun Tiedepuistolla, 3A-rakennuksen 4. kerroksessa (Länsikatu 15, Joensuu). Pandemiatilanteen niin vaatiessa tilaisuus toteutetaan etäyhteyksillä.

Valmennuksen tavoitteena on antaa eväitä suunnitella ja valmistella vaihteleviin tilanteisiin sopivia esittelypuheita, lisätä osallistujille itsevarmuutta pitchata livenä tai verkossa. Bonuksena osallistujat pääsevät verkostoitumaan, sillä työpajatyöskentely takaa uusiin ihmisiin ja yrittäjiin tutustumisen.

Kouluttajana toimii yrittäjä Mirja Ulmanen Koulututus-ja kehittämispalvelut Mirja Ulmanen Oy:stä http://www.koulutuspalvelut.fi/. Mirjalla on TEM:n sertifioitu Myyntiteho-konsultti ja hänen tapansa työskennellä on innostava ja motivoiva. Mirja on vetänyt yrittäjyyskursseja aloitteleville yrittäjille toimiessaan Naisyrittäjyyskeskus ry:ssä sekä Uusyrityskeskuksessa.

Valmennus on osallistujille maksuton. Valmennukseen mahtuu mukaan 20 osallistujaa. Ilmoittautuneet saavat ennakkotehtävän sähköpostitse ennen valmennusta. Varmistat paikkasi palauttamalla ennakkotehtävän annettuun määräaikaan mennessä.

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/EP/46EBB0F91C447FDC

Valmennuksen järjestäjät

W-POWER -hanke (Empowering women entrepreneurs in sparsely populated communities) tarjoaa apua ja kannustusta pohjoiskarjalaisille naisille erilaisiin yrittäjyyden haasteisiin. Hankkeessa tuetaan naisia, jotka haluavat yrittäjiksi, autetaan tunnistamaan jo olemassa olevien yritysten liiketoimintapotentiaalia, järjestetään koulutuksia ja panostetaan kohdennettuihin yritysneuvontapalveluihin. Lisäksi yrittäjille tarjotaan mahdollisuus verkostoitua sekä kansallisesti että kansainvälisesti vertaismentorointiohjelman avulla liiketoiminnan kehittämiseksi.

Base Camp – Opiskelijayrittäjyysalustojen kehittäminen -hankkeessa tunnistamme ja kehitämme erilaisia yrittäjyyspolkuja, kehitämme Spark Joensuu -opiskelijayrittäjyysympäristöä sekä otamme käyttöön ja kehitämme opiskelijoiden monialaista ja avointa tuotekehitysympäristöä. Lisäksi järjestämme alakohtaisia, etäteknologioita hyödyntäviä intensiivivalmennuksia yrittäjyyttä suunnitteleville opiskelijoille.

Bisnesleidit on Pohjois-Karjalan Yrittäjien alla toimiva naisyrittäjäverkosto. Toimintaan ovat tervetulleita niin naisyrittäjät kuin miesyrittäjien puolisot. Bisnesleidit järjestävät erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, kuten yritysvierailuja, kehonhuoltoa, reissuja, lounashetkiä ja koulutuksia.