IT-alan virtuaalimessut 24.3.2021 klo 13 – 16

Esite yrityksille
Esite opiskelijoille

IT-alan virtuaalimessuilla kohtaavat alan osaajia tarvitsevat yritykset ja opiskelijat, jotka hakevat kesätyö-, harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa.

Opiskelija, Ilmoittaudu tästä.

Aikataulu:

Mukana olevat yritykset:

Bitcomp Oy klo 13:15, 13:45 ja 14:45 (in English)

Bitcomp Oy on Suomessa ja Euroopassa toimiva, luonnonvara-alan paikkatietoratkaisuja kehittävä ohjelmistoyritys. Olemme kehittäneet vaativia paikkatietojärjestelmiä luonnonvara-alalle yli 20 vuotta ja erikoistuneet älykkäisiin metsäjärjestelmiin.Sovelluksissamme hyödynnämme monipuolisesti muun muassa satelliittidataa ja tekoälyä helpottaaksemme metsäalan toimijoiden käytännön työtä. Toimistoissamme Joensuussa, Jyväskylässä, Seinäjoella ja Vimpelissä työskentelee yli 60 asiantuntijaa sekä ohjelmoinnin että metsänhoidon alalta.

Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia kykyjä metsätiedon, ohjelmistokehityksen ja paikkatiedon osaamisalueelta. Tarjoamme myös vuosittain useita harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuuksia erityisesti näiden alojen opiskelijoille. Tällä hetkellä avoinna olevia paikkoja ovat ohjelmistokehittäjä, AWS-kehittäjä sekä metsäjärjestelmien käyttötuki. Lisätiedot löytyvät täältä: https://bitcomp.solaforce.com/app/external/jobs/

Mikäli olet kiinnostunut harjoittelupaikasta, voit laittaa hakemuksen avoimen lomakkeen kautta. https://bitcomp.solaforce.com/app/external/jobs/11

Bitcomp is a software company operating in the Finnish and European markets. We have done challenging GIS solutions for the natural resources industry for over 20 years and specialize in intelligent forest systems. Our services also include spatial data analysis by processing remote sensing data, satellite data and other big data sources with AI algorithms.

We are constantly looking for talented people to join our teams in Finland, Germany and Poland. We are especially interested in web & mobile developers, system designers, GIS specialists and people with knowledge of forestry sector. Read more: https://bitcomp.com/careers/

If you are looking for an internship, please send us an open application: https://bitcomp.solaforce.com/app/external/jobs/11

Lue lisää: https://bitcomp.com/fi/

Bittiguru Oy klo 13:15, 13:45 ja 14:15

Bittiguru on perustettu vuonna 2012, mutta alan kokemusta meille on kertynyt 1990-luvulta asti. Tällä hetkellä kokoonpanossamme on 8 Bittigurua ja palvelemme n. 600 yritysasiakasta ympäri Suomea. Intohimomme on kasvaa ja menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme olla jatkuvasti kehittyvä ja alaa eteenpäin vievä yritys. Haemme joukkoomme henkilöitä, joiden intohimo on oivaltaa teknologioiden tuomat mahdollisuudet ja niiden hyödyntäminen tulevaisuuden liiketoiminnoissa. Lyhyesti sanottuna jos koet olevasti Bittiguru, niin olet oikea henkilö lähestymään meitä. 

Tarjolla: Helpsdesk työt asiakasrajapintaan sekä ohjelmointityöt automatisointiin ja ohjelmistorobotiikkaan – lähtökohtaisesti pyrimme löytämään henkilöt tiimiimme harjoittelujen myötä. 

Lue lisää: https://www.bittiguru.fi/

CGI klo 13:45 (in English), 14:15 ja 14:45

CGI on yksi maailman suurimmista IT-palvelutaloista toimien 40 eri maassa ja työllistäen 78 000 työntekijää. Suomessakin meitä on noin 3700 yhteensä 18 paikkakunnalla. Toimimme asiakkaiden strategisena kumppanina liiketoiminnan digitalisoinnissa, tuottaen kattavasti kaikki ne IT-palvelut joita asiakkaat eri toimialoilla tarvitsevat. Tämän myötä meillä on hyvin paljon eri tyyppisiä tehtäviä niin palvelumuotoilun, data-analytiikan, automaation, tietoturvan, pilvi- ja mobiilikehityksen kuin muidenkin IT-alueiden parissa.  

Palkkaamme jatkuvasti nuoria osaajia useisiin eri tehtäviin ja useille eri paikkakunnille. 4-6 kuukauden mittainen Future Talent -harjoittelu tarjoaa sinulle loistavan startin urallesi ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelun jälkeen meille vakituiseksi työntekijäksi. Lisätietoa: https://www.cgi.com/fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Lue lisää: https://www.cgi.com/fi/fi 

Collapick klo 13:15 (in English), 13:45 ja 14:15

Toimintamme perustuu asioiden tekemiseen yksinkertaisemmin ja helpommin. Teemme ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaitamme ja heidän työntekijöitään. Näin he voivat keskittyä oman työnsä tekemiseen, järjestelmien käyttämisen sijasta. Käytämme kehitysympäristöinä modeerneja tekniikoita, kuten React, NodeJS, Python ja erilaiset tietokanta ratkaisut. Asiakkaitamme on PK-yritykset, jotka haluavat tehostaa omaa toimintaa, luoda uusia liiketoiminta-alueita tai kehittää innovatiivisia tuotteita, jotka hyödyntävät digitalisaatiota.

Tällä hetkellä etsimme henkilöä, joka olisi kiinnostunut oppimaan asiakasprojektien hallintaa ja voisi toimia osana projektitiimiä. Myös erilaisista harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuuksista keskustelemme mielellään.

Lue lisää: https://collapick.com/

EFI – The European Forest Institute klo 13:15 (in English),14:15 (in English) ja 14:45 (in English)

The European Forest Institute is an international organisation. EFI conducts research and provides policy support on issues related to forests. Further, EFI facilitates and stimulates forest-related networking and promotes the dissemination of unbiased and policy-relevant information on forests and forestry. It also advocates for forest research and for the use of scientifically sound information as a basis for forest policies.

Opiskelijoille tarjottavat mahdollisuudet: 1-2 harjoittelupaikkaa olemassa olevan Java-sovelluksen jatkokehityksessä. Avainsanoina Java, Spring Boot ja Hibernate.

Lue lisää: https://efi.int/

Fastroi Oy klo 13:15, 13:45 (in English) ja 14:45

Fastroi on sosiaali- ja terveysalan innovatiivinen järjestelmätoimittaja. Hilkka- ja Nappula-järjestelmät tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa rutiineista tärkeämpiin tehtäviin. Teemme asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuja asumispalvelujen, kotihoidon ja lastensuojelun ammattilaisille. Olemme palvelleet sekä yksityistä että julkista sektoria jo yli viisitoista vuotta. Vuonna 2003 perustetun Fastroin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Tampereella, Vantaalla ja Skelmersdalessa (UK).

Meillä otetaan vuosittain harjoittelijoita ja opinnäytetyöntekijöitä. Harjoittelu on meillä polku kesätöihin.

Fastroi Ltd are an innovative Care Management Software provider specialising in real-time data collection solutions for managers and care workers. Their products can enhance work by reducing the time needed for routine tasks allowing more time to be spent on more important ones. The company’s products represent the cutting edge in health and social Care Management Software. They have been developed using the staff’s extensive experience in open-source wireless technology. Founded in 2003, the Finnish company has offices in Joensuu, Tampere, Vantaa and Skelmersdale (UK).

Lue lisää: www.fastroi.com

Palkeet – Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus klo 13:45, 14:15 ja 14:45

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on valtiovarainministeriön hallinnonalalla toimiva konsernipalvelujen tuottaja. Palkeiden tavoitteena on edistää julkishallinnon toimivuutta tarjoamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita talous- ja henkilöstöhallinnon tuki- ja asiantuntijapalveluja. Tuotamme talous- ja henkilöstöpalveluja valtionhallinnon virastoille, laitoksille ja rahastoille sekä n. 70 000 yksittäiselle palkansaajalle. Meillä työskentelee noin 650 ammattilaista.

Lue lisää: https://www.palkeet.fi/

Q-Factory Oy / Codemen Oy klo 13:15, 13:45 ja 14:45

Q-Factory Oy on laadunvarmistukseen, testaukseen, testiautomaatioon sekä ohjelmistorobotiikkaan (RPA) keskittynyt ja Codemen Oy ohjelmistokehitykseen ja projektipäällikköpalveluihin keskittynyt palvelu-/konsulttitalo. Olemme kasvaneet vahvasti ja meillä on tarjolla paljon mielenkiintoisia asiakasprojekteja. Tällä hetkellä meitä on jo yhteensä 150 ja olemme rantautuneet Joensuuhun nyt maaliskuun alusta. Suurin osa asiantuntijoistamme on asiakasprojekteissa. Sisäisiä kehitysprojekteja meillä on omiin tuotteisiin eli RPA-välineeseen QAutomate (www.qautomate.fi) sekä osaamisen hallintaan ja hankintaan Caleo (www.caleo.fi) liittyen.

Tarjolla: Q-Factory Oy:ssä ja Codemen Oy:ssä on tarjolla työpaikkoja ensisijaisesti testiautomaatio-osaajille, ohjelmistorobotiikkaosaajille sekä ohjelmistokehittäjille. Etsimme myös mahdollisia harjoittelijoita testiautomaatioon, RPA:han ja ohjelmistokehitykseen sekä opinnäytetöiden tekijöitä QAutomate-tuotteen puitteissa.

Lue lisää: www.q-factory.fi ja www.codemen.fi

Sensire Oy klo 13:45, 14:15 (in English) ja 14:45

Sensire oy on vahvasti kansainvälistyvä Joensuulainen teknologiayritys, joka yhdistää tuotteissaan Iot-laitteita, Web- ja Mobiilisovelluksia sekä asiantuntijapalveluita. Asiakkainamme on Ruoka-alan ammattilaisia kuten ravintoloita, keskuskeittiöitä ja catering-yrityksiä sekä Sairaaloita, laboratorioita ja lääke-alan yrityksiä.

Tarjoamme harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaiheita ohjelmistokehityksen ja sulautetun ohjelmistokehityksen(Embedded software) parissa. Hakijoilla olisi hyvä olla kokemusta seuraavista teknologioista Java, React, Android, iOS, Gotlin, Azure. Tarjolla ainakin yksi software developer trainee paikka ja Embedded Software developer trainee paikka.

Lue lisää: https://www.sensire.com/fi/

Solenovo klo 13:15, 14:15 ja 14:45 (in English)

Solenovo on ohjelmistotalo, joka rakentaa sujuvamman opetuksen maailmaa. Tarjoamme työkaluja, IT-ratkaisuja ja käytäntöjä yhä parempaan työhön kaikille erinomaisuuden etsijöille. Tuotteemme on suunniteltu opetusalan edelläkävijöille ja vaikuttajille sekä opiskelijoille – kaikille, jotka kehittävät uutta, auttavat muita eteenpäin ja ovat valmiita kehittymään itse.

Solenovo tarjoaa harjoittelu ja opinnäytetyöpaikkoja ohjelmistotuotantoon, myyntiin, tuotetukeen, asiakaspalveluun sekä viestintä- ja markkinointitehtäviin.

We create software that helps educators and students work smarter, achieve their goals and inspire others. We offer tools, software solutions and practices for better work for all excellence seekers. Our services and tailored SaaS solutions simplify administrative processes and give educators the tools they need not only to facilitate learning, organizational management, and collaboration, but also to innovate.

Solenovo offers practical training and thesis worker places to software development, sales, product support, customer service, communication and marketing tasks.

Lue lisää: www.solenovo.fi

Tapahtuman järjestäjät: Karelia-amk:n ja Riverian Base Camp – Opiskelijayrittäjyysalustojen kehittäminen sekä Business Joensuun Osaava rekrytointi – Uudistuva työ – projektit.